Vlaams deelplatform voor bedrijventerreinen.

(Ver)huur ruimtes, materieel en diensten.

Wil je een vergaderzaal, magazijn, wagen of parkeerplaats huren?

Maak van ons uitgebreide netwerk gebruik door een aanvraag in te dienen. Voeg een beschrijving toe met zoveel mogelijk informatie zodat wij u kunnen helpen in uw zoektocht.

Zoek en deel apparatuur, diensten en ruimten op uw bedrijventerrein

Vraag en aanbod

Verhoog uw rendement door apparatuur, diensten en ruimten aan te bieden of zoek wat in uw regio beschikbaar is.

Lokaal

Wij richten ons op lokale matchmaking gezien daar de grootste financiële en operationele winsten zitten voor bedrijven op een bedrijventerrein. Think global share local.

Gratis van start

Delen onder bedrijven is nog vrij onbekend. Met steun van Vlaanderen Circulair kunnen wij u gratis laten proeven van de mogelijkheden.

Start2Share biedt u gratis en eenvoudig toegang tot een lokaal deelplatform

Start2Share is een samenwerking tussen Quares en i.Revitalise, die de krachten bundelen om het potentieel van de deeleconomie toegankelijk te maken voor lokale bedrijven, door delen te organiseren op bedrijventerreinen. 

De deeleconomie biedt kansen om u, als bedrijf, veel euro’s en CO2 te laten besparen. Het deelplatform richt zich op de matchmaking van de apparatuur die het meeste financiële en operationele voordeel biedt voor uw bedrijf.

Het project wordt financieel ondersteund door Vlaanderen Circulair, waardoor bedrijven zonder betaling van start kunnen gaan. Probeer het uit, en maak uw bedrijf circulair en duurzaam, klaar voor de toekomst! U kunt eenvoudig registreren, en om te beginnen uw materieel en competenties aanbieden op het platform. 

Start2Share biedt u gratis en eenvoudig toegang tot een lokaal deelplatform

Soorten materieel en diensten

Start2Share is het eerste grootschalige platform voor het delen van materieel en diensten dat zich richt op bedrijventerreinen over heel Vlaanderen. Het is initieel gericht op infrastructuur, materiaal en transportmiddelen.